NEW BELVEDERE 5* - MANGALIA

oferta SPA Litoral Romania

Tarif

150 EURO / persoana - sejur 3 nopti in camera dubla


Perioada

Tarif valabil la cerere.

Facilitati hotel / camere

Hotelul New Belvedere este recent deschis in Mangalia, se afla la numai 50 metri de plaja si vizavi de Sanatoriul Balnear din Mangalia. Un alt punct de reper ar putea fi „plaja mare”, hotelul fiind localizat pe faleza din dreptul principalei plaje a oraşului – de la hotel se coboară pe plajă, respectiv pe aleea ce se prelungeşte de-a lungul digului ce separă plaja de portul turistic.

Hotelul este singurul din Romania cu sit arheologic si are o poveste fascinanta a ruinelor de 2000 de ani pastrate intacte. In vremuri de odinioara denumit Hotelul Scala, apoi President, vestigiile au fost scoase la lumină în anul 1993, cu ocazia unor lucrări de reparaţii şi construcţii. După descoperirile făcute s-a putut stabili cum arăta cetatea Callatis în urmă cu două milenii.

Galerie foto

Facilitati:

-Mini – MUZEU ARHEOLOGIC dispus chiar in incinta hotelului (parti din ruinele cetatii Callatis, descoperite in perioada modernizarii hotelului)

-piscina in aer liber

-sauna, sala de gimnastica

-sali de conferinte

-parcare

-Internet Wifi

Cere oferta

Nume

Email

Detalii

Prin completarea acestui formular sunt de acord ca datele furnizate catre SWEETFLY.RO sa fie folosite in scopul comunicarii cu mine. Acestea nu vor fi folosite in alte scopuri comerciale si nu vor fi trimise catre terti fara acordul meu.

SC SWEET FLY SRL
RO22023374
J40/12518/2007
LICENTA TURISM: 849/05.03.2019
BREVET TURISM: MARIUS VASILESCU 11493/04.08.2006
ASIGURARE INSOLVENTA

© Copyright 2017 Sweet Fly

G-XLCNQF14K4