HOTEL SUNQUEST 3* - VENUS

oferta SPA Litoral Romania

Tarif

127 RON / persoana - sejur 3 nopti in camera dubla


Perioada

Tarif valabil la cerere.

Facilitati hotel / camere

Hotel Sunquest Venus, este situat in zona de nord a statiunii, in vecinatatea hotelurilor Favorit si Melodia, la aproximativ 150 de metri de plaja. Hotel Sunquest Venus este integrat intr-o proprietate privata de peste 10000 mp, cu spatii verzi, dar si cu un colt de padure apartinand vechii paduri Comorova, ceea ce asigura turistilor liniste si aer curat.

Galerie foto

Facilitati:

Facilitati acordate pentru cazarea copiilor(in camera cu 2 adulti):

–  copiii cu varsta cuprinsa intre 0-10 ani (10 ani neimpliniti la data cazarii) beneficiaza de gratuitate la cazare fara a beneficia de pat suplimentar si nu mai mult de 2 copii cazati in camera cu 2 adulti;

– copiii cu varsta cuprinsa intre 10-14 ani (14 ani neimpliniti la data cazarii) beneficiaza de 50% reducere la tariful de cazare si beneficiaza de pat suplimentar (un singur pat suplimentar in camera);

– pentru copiii mai mari de 14 ani se achita tariful unui loc, beneficiind de pat suplimentar (un singur pat suplimentar in camera)

– pentru bebelusi va oferim gratuit tarcuri pentru dormit – in limita disponibilitatii la momentul solicitarii;

– pentru al 2-lea copil cu varsta peste 10 ani se plateste suma de 20 lei/zi reprezentand servicii de cazare (fara pat suplimentar).

– Toate mesele sunt servite in sistem “a la carte”.

Servicii gratuite:  accesul pe plaja special amenajata din zona golfului Esplanada unde turistii vor avea asigurate cate 2 sezlonguri si o umbrela/camera dubla indiferent de numarul adultilor sau al copiilor cazati in camera, acces internet wireless in intreg complexul Sunquest, acces piscine, jacuzzi, sezlong si umbrela la piscina (in limita disponibilitatii), parcare cu acces card (in limita disponibilitatii a 90 locuri), loc de joaca pentru copii,  jocuri la receptie (remmy, sah, table), fier de calcat (la receptie), pompa pentru umflarea articolelor de plaja gonflabile (la receptie), servicii de secretariat (unele din serviciile de secretariat pot fi contra cost ex. fotocopii), primire si expediere corespondenta, informatii turistice.

 

Cere oferta

Nume

Email

Detalii

Prin completarea acestui formular sunt de acord ca datele furnizate catre SWEETFLY.RO sa fie folosite in scopul comunicarii cu mine. Acestea nu vor fi folosite in alte scopuri comerciale si nu vor fi trimise catre terti fara acordul meu.

SC SWEET FLY SRL
RO22023374
J40/12518/2007
LICENTA TURISM: 849/05.03.2019
BREVET TURISM: MARIUS VASILESCU 11493/04.08.2006
ASIGURARE INSOLVENTA

© Copyright 2017 Sweet Fly

G-XLCNQF14K4