HOTEL SAVOY 4*- MAMAIA

oferta SPA Litoral Romania

Tarif

855 RON / persoana - sejur 3 nopti in camera dubla


Perioada

Tarif valabil la cerere.

Facilitati hotel / camere

Hotelul Savoy este situat excelent chiar pe plaja din stațiunea Mamaia. Oferă camere spaţioase cu aer condiţionat, WiFi gratuit şi vedere la mare.

Hotelul Savoy pune la dispoziție un restaurant elegant cu 250 de locuri și o terasă cu 150 de locuri. Proprietatea oferă piscină în aer liber şi piscină pentru copii. Oaspeții au la dispoziție şezlonguri şi umbrele de soare, iar copiii, un teren de joacă și un alt loc de joacă lângă piscină.

Galerie foto

Facilitati:

-Acces la locurile de joaca pentru copii de la plaja si piscina cu jucarii gonflabile si tobogane.

-Parcare auto gratuita in limita disponibilitatii.

-Inghetata pentru toate gusturile la Dreamer Bar Piscina

-Acces pe plaja hotelului cu asigurarea gratuita a sezlongului de plaja pentru fiecare adult sau copil cu varsta peste 7 ani*.

-Acces la piscinele incalzite ale hotelului cu sezlong si umbrela in limita disponibilitatii. Nu se pot face rezervari pentru sezlong.

*Copiii sub 7 ani vor achita sezlongul de plaja, exceptie face cel de-al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0 – 6.99 ani.

Cere oferta

Nume

Email

Detalii

Prin completarea acestui formular sunt de acord ca datele furnizate catre SWEETFLY.RO sa fie folosite in scopul comunicarii cu mine. Acestea nu vor fi folosite in alte scopuri comerciale si nu vor fi trimise catre terti fara acordul meu.

SC SWEET FLY SRL
RO22023374
J40/12518/2007
LICENTA TURISM: 849/05.03.2019
BREVET TURISM: MARIUS VASILESCU 11493/04.08.2006
ASIGURARE INSOLVENTA

© Copyright 2017 Sweet Fly

G-XLCNQF14K4